16.12.2016

OLIN PERJANTAINA 9.12.16 HYVINKÄÄN KIRKOSSA YSTÄVÄNI TEEMU ROIVAISEN JA SAARA AALLON JOULUKONSERTISSA

OLIN PERJANTAINA 9.12.16 HYVINKÄÄN KIRKOSSA YSTÄVÄNI TEEMU ROIVAISEN +SAARA AALLON JOULUKONSERTISSA. MUTTA SAARA OLI X FACTORISSA JOTEN HÄNTÄ TUURASI IHANAT HUIKEET SUVI AALTO JA CAMILLA BÄCKMAN=D ENNEN KEIKKAA MUN PITI TREFFATA TEEMUN KAA MUTTA HÄNELLÄ TULI YLLÄTTÄVÄ TYÖJUTTU. NO SAIN MENNÄ KUUNTELEEN HARJOTUKSII, JEE=) TEEMU TULI JUOSTEN HALAA MUA JA HUPS, PYÖRÄTUOLINI KAATUI TAAKSEPÄIN, NO, TEEMU OTTI KOPIN EIKÄ SATTUNU MTN… SE MENI JATKAA HOMMII… TEEMU ON EKA IHMINEN, JOKA SAI PYÖRÄTUOLINI KIPPAAMAAN, AIKAS HAUSKAA JA TÄST TULEE MEIJÄN UUS LÄPPÄ…=D

SITTEN ALKO KONSERTTI JA TYTÖT LAULOI ENKELIMÄISESTI SEKÄ TEEMU ON AINA HYVÄ LAVALLA, SIIS IHAN MIELETÖN JA TAAS KYYNELEET TULI, HUHHUIJAA=) ON AIVAN MAHTAVAA, KUN SAAN OLLA HÄNEN YSTÄVÄNSÄ… MUTTA JOO, LOISTAVAN IHANA KONSERTTI OLI, OLIN VIP-VIERAS.

SITTEN KONSERTTI LOPPUI JA ÄKKIÄ MOIKKAAN TEEMUU JA HÄNELLÄ OLI KÄDET OJOSSA MUA VASTASSA JO JA HALI MUA – ”NYT EN KAADA SUA” TOTES=D ANNOIN JOULUKASSIN, JOSSA OLI MM. PIKKU ENKELITAULUNI, HÄN KATSOI MYÖHEMMIN KASSIIN. NOPEET KUVAT OTETTIIN JA SIT TEEMUA TAAS VIETIIN, NIMMAREITA JAKELEEN… ”JUTELLAAN PAREMMALLA AIKAA” JA MÄ NYÖKYTTELIN. HEIPAT JA TEEMU MENI JA LÄHDIN KOTIIN…=)

TODELLATODELLA IHANA ILTA, KIITOS TEEMU!!!
-ONNELLINEN MARJAANA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogiarkisto