27.3.2018

OLIN 10.3.18 JANAKKALAN MUSIIKKIPÄIVILLÄ

OLIN 10.3.18 JANAKKALAN MUSIIKKIPÄIVILLÄ, SIELLÄ OLI GUARDIA NUEVA, SOLISTEINAAN RAKAS YSTÄVÄNI TEEMU ROIVAINEN JA ARJA KORISEVA… TEEMU EI EHTINY MUA MOIKKAAN – NO VÄLILLÄ KÄY NÄIN…=)

KONSERTTI OLI AIVAN LOISTAVA, UPEIMPII KONSERTTEJA MISSÄ OON KOSKAAN OLLU… VÄLIL KYYNELEET TULI SILMIIN, KUN TEEMUL OLI HENKI PÄÄLLÄ, KOKO SALI RAIKUI,KU LAULOI JA MÄ SAAN OLLA TEEMUN YSTÄVÄ… GUARDIA NUEVA OLI NIIN HIENO, KYLMÄT VÄREET TULI, OLI LAHJAKKAITA SOITTAJIA!!!!=)

VÄLIAIKA OLI JA TAKAISIN KONSERTTIIN. SIT TULI 3 YLLÄRII, TEEMU TULI LAULAA VANHAN TYÖMIEHEN ASUSSA+VASARA KÄDESSÄ, NIIN MAGEE ESITYS. SIT ARJA TULI RAKSAMIEHENÄ LAULAA YLEISÖÖN JA TULI MUN LUO MYÖS, MUN OLKAPÄÄST OTTI KIINNI, JEE=D SITTEN ARJA&TEEMU LAULOI YHES RAKKAUSLAULUN. PRINSESSAKS ARJA OLI PUKEUTUNU JA TEEMU OLI VANHANAIKASESTI PUKEUTUNU. NE KIERSI YLEISÖSSÄ JA TEEMU TULI MUN LUO, SANO MOI ILOSENA=D JA OLKAPÄÄHÄNI KOSKI JA VIEREISET IHMISET KATTO, HIH=D SIT JATKO MATKAA/LAULUU…

KONSERTTI LOPPU, HE KUKITETTIIN JA ÄKKIÄ TEEMU LÄHTI VIEL OMALLE YÖBÄNDIKEIKALLEEN… NO, MENIN MOIKKAAN ARJAA, SE OTTI MUT NIIN KUIN OLTAS ENNENKI TAVATTU. AVUSTAJA OTTI MEISTÄ KUVAN, JEE… ARJA SANO, ETTÄ TUU MUN KEIKOILLE IHMEESSÄ=D HEIPAT JA KOTIIN, OLTIIN N.22.30 KOTONA.

KUVA TULEE MYÖHEMMIN...
KIITOS IHANA ARJA, TEEMU JA HUIKEA GUARDIA NUEVA!!!=)
-MARJAANA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogiarkisto