Vieraskirja

8 kommenttia:

 1. Anonyymi26/10/14

  Hyvä Marjaana!! Olet kyllä upea nuori nainen ja jaksat yrittää <3
  T: Maritta from Kemi

  VastaaPoista
 2. Päivi27/10/14

  Hei Maikki, paljon olet tehnyt työtä , että oot saanut näin hienon jutun aikaan. Onnittelut. Sulle on 10 v. tapahtunut kamalasti asioita. Niin paljon että ei kaikille koko elämässä. Aika likka ! Tv Yst. Päivi

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea näyttelyysi. Olen katsonut galleriaasi netistä. Paljon olet saanut aikaiseksi ja tosi hienoja teoksia. Kun vielä kerrot työtavastasi, niin onnitella sinua täytyy uutteruudestasi ja lahjoistasi. Olet niin paljon kaunista saanut aikaan. Hyvää jatko taiteellesi ja joulunalusaikaa ja hämärän hyssyä!

  toivottaa Kirsti L

  VastaaPoista
 4. Fune Collina Negro6/1/15

  Ihan uudenlaista taidetta on tämä mitä Sinä Marjaana teet. Hienoa! Nostan Sinulle virtuaalihattua :-) .

  VastaaPoista
 5. Erikoisia ja ihanan värikkäitä tauluja - onnea paljon sinne näyttelyyn. Että tietsikallakin voi tehdä tuollaisia tauluja - erinomaista :-)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi28/5/15

  Heipä hei..ihan mielenkiinnosta katselen sivuja hämeenlinnasta ja törmäsin tähän enkelisivustoosi..=) Innostavaa.. Ajattelen muuttamista perheeni kanssa hämeenlinnaan..=) Olisi mielenkiintoista kuulla mielipiteesi hämeenlinnasta asuinpaikkana. meri_kauppinen@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEI MERI! LAITOIN FB:N KAUTTA SULLE VIESTII =)

   Poista
 7. Anonyymi8/5/19

  Hei Marjaana! Hienoja töitä, etenkin uudet abstraktit teokset, kuten Lintu ja aurinko. Kauniita ovat enkelitkin, kuten Enkeli ja mäki. Kaikkea hyvää sinulle, toivottavasti löydät pian mieleisen avustajan! T: "Tarinatassu"

  VastaaPoista

Blogiarkisto