16.6.2016

EILEN 15.6.16 OLIN HELSINGISSÄ LUOVUTTAMASSA TAULUANI EIRAN SAIRAALASSA

KLO.11
EILEN 15.6.16 OLIN HELSINGISSÄ LUOVUTTAMASSA TAULUANI EIRAN SAIRAALASSA. MUKANA LUOVUTUKSESSA OLIVAT MINUN JA IBD CYCLINGIN PUHEENJOHTAJA TEEMU RAMSTEDTIN LISÄKSI MM. VASTAANOTON JA LEIKKAUSOSASTON PÄÄLLIKKÖ KATI HÄKKINEN, SISÄTAUTIEN GASTROENTEROLOGIAN ERIKOISLÄÄKÄRI HANNU VÄÄNÄNEN SEKÄ EIRAN SAIRAALAN TOIMITUSJOHTAJA NELLA GINMAN-TJEDER.  MEDIASTA OLI PAIKALLA IBD-LEHTI JA SAIRAALAN OMA TOIMITTAJA SEKÄ KAUPUNKIUUTISET TEKEVÄT JUTUN LEHTEEN.

TAPASIMME TEEMUN KANSSA KESÄLLÄ 2015 KUN IBD CYCLINGIN POJAT TULIVAT MEILLE PYÖRILLÄ. PÄÄSIN IBD CYCLINGIIN... TEIN TAULUN EXTEMPOREE JA SE PÄÄTETTIIN HUUTOKAUPATA YHDISTYKSEN HYVÄKSI. TAULUN HUUSI JUHA NURMELA.

TOIVON TAULUNI TUOVAN ROHKEUTTA ILOA JA VÄRIÄ TÄHYSTYKSEEN TULEVIEN ODOTUSHUONEEN SEINÄLLE. ME EMME OLE YKSIN SAIRAUTEMME KANSSA, KUN MEILLÄ ON TOISEMME.

TILAISUUDEN JÄLKEEN TREFFASIN OMALLA AJALLANI ARTISTI YSTÄVÄNI LEO STILLMANIN (ARTISTI NIMI -> LEO), HÄN VEI MUT EIRANSAIRAALAN VIEREISEEN PUISTOON MISSÄ SAIN ELÄMÄNI PARHAIMMAN SERENADIN. OOT MAAILMAN HUIKEIN MUUSIKKO, KIITOS LEO!!!=)

-MARJAANA

1 kommentti:

Blogiarkisto