11.8.2021

KOULUHELVETISTÄ TAITEILIJAKSI

TÄLLÄ VIIKOLLA KOULUT ALKAA JA MUISTIN TAAS OMAN KOULUHELVETIN 1 LK. LÄHTIEN - HUH VOI HEMMETTI. 1-4 LUOKAT OLI NIIN HELVETTIÄ HESASSA JA ASUIN VKOT ASUNTOLASSA, SIELLÄKIN OLI HELVETTIÄ. KOULUSSA MUA EI OPETETTU LUKEEN JA TÄNÄKÄÄN PÄIVÄNÄ EN OSAA LUKEA MUTTA OSAAN KIRJOITTAA (ISÄ OPETTI, KIITOS HÄNELLE. EN TIIÄ MIKS, ET EN OSAA LUKEA? MUL ON TIETOKONEELLA PUHEOHJELMA, JOLLA LUEN MM. LEHTIÄ. HIH, TÄTÄ EN OO KERTONUT VIELÄ JULKISESTI.

SIELLÄ ASUNTOLASSA YKSIN YÖLLÄ LÖYSIN JUMALAN JA SEN JÄLKEEN PIKKUHILJAA TILANTEET HELPOTTUI. SIT TULIN KIPEÄKS JA OLIN KOTONA, EN SUOSTUNU OTTAAN LÄÄKETTÄ, ETTEN JOUTUISI ASUNTOLAAN.

ISÄ ALKO KUSKAAN MUA MA-PE HESAAN-KOTIIN... PIKKUHILJAA SIIRRYIN HÄMEENLINNAAN KOULUUN PITKIEN TAPPELUJEN JLK. MUT SIELLÄKIN MUA KIUSATTIIN MUT PÄÄSIN KOTIIN AINA! NO PERUSKOULUN JLK. MENIN AMMATTIA LUKEE - NO SIELLÄKIN MUA KIUSATTIIN +SAIN CROHNIN TAUDIN JA KESKEYTIN MERKONOMIOPINNOT. 

NYT ELÄN CROHNIN TAUTINI KANSSA JA ELÄN IHAN JEES ELÄMÄÄ JA OON TAITEILIJA... OON TEHNYT SATOJA TAULUJA JA LÄHIVUOSINA 3 RUNOKIRJAA, VAIK EN OO OPISKELLUT MITÄÄN!! JA ENKÄ OSAA LUKEA, MUT SILTI LUEN RAAMATTUA, ÄÄNIKIRJANA!=) VÄLILLÄ ITKEN, KUN ESIM. YSTÄVÄT HYLKÄÄ, MUT TARRAUDUN VAIN LUJEMMIN JEESUKSEEN, KIITOS JUMALALLE!!!!! =)

 -MARJAANA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogiarkisto